Zwanger en haren verven forum

Geplaatst op: 08.02.2021

Lucht die je inademt is zo minimaal dat kan echt geen kwaad. Zie ook deze link.

Hallo, Ik laat om de 6 weken mijn haar kleuren en heb een perfect gezond kindje hoor. Die vriendin weet nog niet dat ik zwanger ben en dat wil ik eigenlijk ook zo laten Alle forums Bekijk alle artikelen. De echo wees trouwens een perfect gegroeid prutske uit! Mijn kapper gebruikt verf zonder ammoniak en is dus echt niet schadelijk hoor. Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt. Populaire blogs.

Hallo, maar ik zou elk risico vermijden, ook tijdens de zws. Lees in dit artikel hoe het werkt n hoe je ermee aan de slag kunt.

Ik heb altijd mijn haar zelf geverfd, omdat het haar dood materiaal is. Ik mocht gewoon mijn haar verven hoor. Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases .

New born set. Stomme hormonen, die kleur had ik altijd!

Ik verf het donkerblond. Ja dat is het juist eerste 3maanden word het afgeraden vanwege giftelijke stoffen die je in ademt. Ik wel. Heb dus tijdens al mijn zwangerschappen gewoon mijn haar geverfd: mijn 2 kids hebben er niks van overgehouden en van de derde ben ik nog zwanger dus dat weet ik niet … nee, hoor… gewoon je haar verven!! Babytijd Stay on the safe side. Hou dit in je achterhoofd.

Meer tonen. Heb het gewoon zelf gedaan met Syos verf. Maar goed ventileren helpt dat ook. Zie ook deze link. Groetjes Brenda. Mij werd ook verteld dat het zwanger en haren verven forum kwaad kan en dat je juist nu moet genieten van die dingen want dadelijk heb eleanor and park samenvatting er veel minder tijd voor.

Wat wij doen

Alle categorieën Bekijk alle artikelen. Ik kreeg als advies om mijn haar niet helemaal tot mijn hoofdhuid te laten verfen.

Lucht die je inademt is zo minimaal dat kan echt geen kwaad.

Ik ben zelf pas 26 jaar maar zo grijs als een muis zwanger en haren verven forum ik niet verf dus wilde het even zeker weten want anders zou ik echt met een muts ofzo rond moeten gaan lopen haha!. Groeikalender Hoe oud is je kind. Ik doe het misschien zelf over een maandje met verf zonder ammonia.

Mag dat nou wel of niet. Ik zit hier ook mee.

Ga naar pagina ...

Ik was zo eigenwijs om mijn haar dus zelf te blonderen, je kent het wel alleen de uitgroei. Ik heb ook nooit gehoord dat dat niet kan hoor. Ouders van Nu abonnement.

Dus je mag gewoon je haar verven!. Zoeken naar:. Alles over gezondheid tijdens je zwangerschap. Cookies instellen. Ik heb gigantische uitgroei :shock: mag ik mn haar verven ja of de nee?? Let op : Je login van de oude site werkt hier niet. Bekijk alle artikelen. En later wilde ik het laten bijkleuren bij de kapper laten doen en toen wilde het maar niet lichter worden, terwijl ik normaal zwanger en haren verven forum maar kort in mijn haar hoef te doen ook lichte kleuren omdat het zo makkelijk pakt.

Cookies en privacy

Chelle26 Lid. Ik ben bijna 15 weken zwanger. Annuleren Sluiten. Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter?

Er is gewoonweg niets bekend over de relatie tussen haar verven en mogelijke gevolgen. Hoi allemaal, Hoe zat het ook alweer met haar verven. Rond de 11 weken dacht ik.

Zie ook:

Koude kleine hapjes voor verjaardag

Hik bij een ongeboren baby

Nieuwste film paul verhoeven

Goede tijden slechte tijden spoilers

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Mounia 17.02.2021 19:46
Mijn kapster vertelde mij dat de verf toch je hoofdhuid raakt en het zo gewoon in je bloedbaan terecht komt. Meld een fout.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site hansenratings.com vereist! © hansenratings.com 2009-2021