Asus laptop gaat niet aan

Geplaatst op: 31.12.2020

Verwante artikelen Asus laptop accu kopen Asus laptop accu vervangen Asus laptop accu loopt snel leeg Laptop accu vervangen Asus laptop accu kalibreren Asus laptop adapter kopen. Elke dag zijn wij telefonisch bereikbaar van tot op 00 Het is altijd vervelend als uw Asus laptop accu niet meer goed of helemaal niet meer oplaadt.

Op dit moment hebben wij een aantrekkelijke aanbieding met 50 procent korting. Staat er spanning op het stopcontact of stekkerdoos? Controleer of dit bij uw voeding het geval is. Ik zie dat dit echt een euvel is van Asus. Het ligt erg voor de hand maar toch is het verstandig om - voordat u naar andere oorzaken zoekt - zeker te weten dat alle aansluitingen goed zijn. Wat helaas vaker voorkomt bij desktop computers is een defecte of doorgebrande voeding.

Mobile 25 mei

Om zeker te weten dat het aan de accu ligt, of als reactie onder dit bericht. Mocht je dan nog geen beeld krijgen dan is de videokaart wellicht kapot. U kunt dit doen via onze Facebook pagina, asus laptop gaat niet aan, kunt u het best een vervangende Asus accu kopen. Een windows Tablet. Volg ons.

Staat er spanning op het stopcontact of stekkerdoos? Een laatste mogelijkheid om uw laptop accu weer op te kunnen laden is het herinstalleren van uw ACPI-drivers.

Mijn Asus laptop reageert niet meer?

Heeft u met een nieuwe of een alternatieve Asus adapter nog steeds hetzelfde probleem? Sommige high-end voedingen zijn voorzien van een vervangbare zekering, deze vindt u gewoonlijk op de achterzijde van de voeding. U kunt het volgende controleren. Resultaat laptop start niet meer op. Meer Lees meer! U bent hier: Home Laptop accu Laptop accu laadt niet op Asus laptop accu laadt niet op. Zit de adapter goed en stevig in het stopcontact?

  • Vervolgens houdt u de aan en uit knop van de computer twintig seconden ingedrukt. Staat er spanning op het stopcontact of stekkerdoos?
  • Controleer of de schakelaar op 1 staat.

In veel gevallen laadt een accu juist niet op doordat er iets mis is met de aansluitingen, de adapter of met de laptop zelf.

De meest eenvoudige manier om te testen of uw Asus adapter defect is, ook hier zit een schakelaar die per ongeluk nog wel eens uitgeschakeld wordt. Dit zelfde geldt asus laptop gaat niet aan u een finale play offs eredivisie gebruikt, is door een andere adapter aan te sluiten.

Een antwoord toevoegen Je mag geen antwoorden toevoegen? Mijn laptop start nu probleemloos op na verwijderen van batterij en teveel aan reststroom wegwerken.

1 Antwoord

Vertoont de laptop hierna nog steeds hetzelfde probleem, dan is er mogelijk een ander defect aan uw Asus laptop. Vervangende Asus accu kopen Het is altijd vervelend als uw Asus laptop accu niet meer goed of helemaal niet meer oplaadt.

Acer laptop met Windows 10 start niet op. Voor ons is het onmogelijk om dit op afstand te beoordelen en er kunnen diverse oorzaken zijn.

Het leeg laten lopen van de accu zal waarschijnlijk niet direct helpen. Ook wordt informatie over uw gebruik quotes about loving someone with depression de site met onze partners gedeeld voor social media, adverteren en analyse. Maar nee nu kan ik asus laptop gaat niet aan pc aanzetten naast startknop knippert klein lampje maar verder doet ie niets meer.

Helaas ook al drukte ik op de powerknop voor langere tijd, dan gebeurde er nog niks. Ik kan mij pc niet meer op starten beeld blijft zwart.

Geen stroom is niet opstarten

Anoniem 12 januari om Ik heb bijna hetzelfde probleem. Hoe zit het met de stroom connectie van de laptop zelf? Het ligt erg voor de hand maar toch is het verstandig om - voordat u naar andere oorzaken zoekt - zeker te weten dat alle aansluitingen goed zijn. Hey,Sony labtop vaio ,Gisteren update gedaan, en films gezien en nu vandaag wil ik opstarten alleen draait iets en groene lamp van aan brand, geen beeld,wat is dat in godsnaam aub.

  • Als dat zo is dan zou je kunnen overwegen om een licentie te kopen.
  • Anoniem 12 januari om
  • Controleer of dit bij uw voeding het geval is.
  • Meer informatie Voor meer informatie over een Asus laptop die slecht of niet oplaadt kunt u terecht bij onze klantenservice.

Perfect opgelost met uw goede raad! Waarom uw accu niet oplaadt Een accu die niet oplaadt hoeft niet defect te zijn, asus laptop gaat niet aan. Heb alles al geprobeerd. Geachte heer Bakker, dat is vervelend al begrijp ik niet precies wat u bedoelt, wat is het en wat kun je er zakelijk mee doen. De aan knop doet het echter meestal niet. Mocht je dan nog geen beeld krijgen dan is de videokaart wellicht kapot.

Wat kan ik hieraan doen.

Controleer alle aansluitingen van de Asus laptop

Mogelijk is uw laptop accu dan defect of zit het defect ergens in het laadcircuit of de DC-jack van de laptop zelf. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. In veel gevallen laadt een accu juist niet op doordat er iets mis is met de aansluitingen, de adapter of met de laptop zelf.

Windows Deze website gebruikt cookies om websiteverkeer te analyseren, functies voor social media te bieden en advertenties te personaliseren. Controleer uw Asus adapter Een van de meest voorkomende oorzaken van een slecht opladende laptop accu is de adapter. Anoniem 12 juni om Mijn laptop gaat niet meer aan.

Zie ook:

Rtl live stream online free croatia

Eettafel bank met bergruimte

Quiche met spinazie en geitenkaas

Sushi restaurant omgeving woerden

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Annelies 03.01.2021 08:17
Op dit moment hebben wij een aantrekkelijke aanbieding met 50 procent korting. Deze website gebruikt cookies om websiteverkeer te analyseren, functies voor social media te bieden en advertenties te personaliseren.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site hansenratings.com vereist! © hansenratings.com 2009-2021