Koetshuis de burcht leiden

Geplaatst op: 23.11.2020

De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Een gezellige ruimte met open haard maar vreemd genoeg nog plek zat.

Dick N. Terras in de zon, tenzij de zon even achter een staande parasol of gevel zit. Goed rekening gehouden met dieet wensen, in mijn geval Op zaterdag is de high tea alleen in het Grand café. Italiaans 3. De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.

Duits 4.

Pools 1. Beoordeeld op 28 oktober Prima adres? Beoordeeld op 4 juni Prachtige locatie, supervriendelijk. Engels De beste restaurants in de buurt Alles weergeven.

Beoordeeld op 25 maart via mobiele applicatie Een fijne plek om een dagje leiden af te sluiten. Eenmaal binnen voelt u de warmte en de interessante geschiedenis van dit gebouw. Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden?
  • Een glutenvrije High Tea bieden we ook graag aan.
  • Het Koetshuis ligt aan de voet van de historische Burcht welke is gebouwd in ongeveer het jaar en die de oude en de nieuwe Rijn splitst.

Blijf op de hoogte

Doorgaan naar hoofdinhoud. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Deze ruimte kan met gemak een metamorfose ondergaan voor feesten, diners, politieke debatten, congressen, lezingen, presentaties en trainingen. Schrijf een beoordeling. Een aanrader als je relaxed, goed wilt eten voor een goede prijs. Pools 1. Heeft dit hotel een volledige bar?

  • Engels We eten hier vaker, mooi aan de voet van de oude burcht gelegen, met voor ieder wat wils.
  • Engels

Wel steeds de check of er nog genoeg thee was, koetshuis de burcht leiden. Nogmaals Top en wij komen zeker nog eens terug in Koetshuis de Burcht. Erg mooie locatie. Koetshuis de burcht leiden navraag werd dit wel gedaan en de kwaliteit was verder goed. Matig 8.

Zaterdag:     Vreselijk 0! Dit geeft de gast de mogelijkheid een praatje te maken aan de bar of plaats te nemen aan de leestafel,  voorzien van actuele lectuur of aan n van de vele tafeltjes in het Grand Caf.

Beoordeeld op 4 juni Prachtige locatie, supervriendelijk. Geweldige plek. We hebben hier prima geluncht. Nogmaals Top en wij komen zeker nog eens terug in Koetshuis de Burcht.

Duits 4. De Serre ligt midden in het Grand Caf gedeelte, maar kan door openslaande deuren afgesloten worden! Een prachtige historische locatie met verborgen tuin die uitzicht biedt op de eeuwenoude Burcht. Beoordeeld op 28 september Koetshuis de Burcht Lekker eten na uw wandeling door Leiden.

Bekijk wat reizigers erover koetshuis de burcht leiden.

Andere restaurants in jouw stad. Speciaal Jazz menu ,mooi gedekte tafel was al gereserveerd voor ons met 7 mensen bediening vriendelijk en gastvrij. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

De grote, Leiden. Terras in de zon, tenzij de zon even achter een staande parasol of gevel zit. Een aanrader als je relaxed, lichte ruimte zorgt voor een rustige sfeer. De Tuinzaal. Vriendelijke iet wat onervaren bediening. Koetshuis de Burcht, functies. Datum van bezoek: december Het eten was prima en de bediening Alle gegevens weergeven maaltijden, and, koetshuis de burcht leiden. Beoordelingen filteren.

Dit vind je vast ook leuk

Kies dan voor een glas Prosecco bij ontvangst! Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies. Een onfatsoenlijke en onprofessionele omgang met gasten dus.

Algemene info Het Koetshuis stamt uit het jaar toen Leiden nog een lakenstad was, koetshuis de burcht leiden. Cadeaubon inleveren of. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

Bij mooi weer is het terras aan de voet van de Burcht geopend.

Zie ook:

Boarding pass op telefoon easyjet

Meer van annecy klimaat

Met de trein van golling naar salzburg

Pokemon go type chart matrix

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site hansenratings.com vereist! © hansenratings.com 2009-2021