Chinese consulate den hague

Geplaatst op: 03.12.2020

Een voorbeeld is opgenomen in het Embassy Services  aanvraagpakket. Reden van uw reis Selecteer?

Controleer de status van uw aanvraag Bekijk uw factuur Upload documenten. Een double entry visum is niet mogelijk wanneer er twee afzonderlijke reizen naar China gepland zijn. De bedrijfsnaam op deze akte moet overeenkomen met de bedrijfsnaam op de uitnodiging. Welke documenten dit zijn verschilt per type visum. Ook dit visum wordt na aankomst in China omgezet naar een verblijfsvergunning en je werkgever helpt je hierbij.

Aan het einde geven we je nog wat extra uitleg en vertellen we je over het aanvragen van een visum voor China in een ander land. Bezoek je China niet als toerist, chinese consulate den hague, Laos? Dit is geldig voor een verblijf van maximaal 90 dagen. Chinese consulate den hague de status van uw aanvraag Bekijk uw factuur Upload documenten. In plaats daarvan betekent het dat je na uitgifte van je visum 3 maanden hebt om China binnen te reizen.

Stuur voor beide visa altijd de volgende extra documenten mee:. De bedrijfsnaam op deze akte moet overeenkomen met de bedrijfsnaam op de uitnodiging. Paspoort aanvraag Nederland.
  • Voor de richtlijnen over het indienen van een acceptabele pasfoto kunt u de China Foto Handleiding raadplegen, deze is terug te vinden in het aanvraagpakket.
  • Op de website van het CVASC staat vermeld dat wanneer je een toeristenvisum aanvraagt om iemand in China te bezoeken, het ook nodig is een uitnodigingsbrief mee te sturen. Voor de richtlijnen over het indienen van een acceptabele pasfoto kunt u de China Foto Handleiding raadplegen, deze is terug te vinden in het aanvraagpakket.

Vereisten voor een zakenvisum voor China visum voor Nederlandse paspoorthouders

Meer dan 10 miljoen reizigers hebben Embassy Services al gebruikt Voltooi uw eenvoudige visumaanvraag door u bestelling online te plaatsen Stuur uw documenten naar ons op, Embassy Services zal deze namens u indienen bij het consulaat Ontvang uw paspoort en visum en track uw aanvraag online.

U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in China. De Chinese Ambassade in Den Haag. Heb je een Turks stempel in je paspoort dan is dan kans groot dat je geen toegang zult krijgen tot China. Volgens de laatste berichten zou dit inmiddels ook gelden voor stempels van landen als Egypte, Syrië, Pakistan en Iran.

Beide documenten worden door je toekomstige werkgever vanuit China naar Nederland gestuurd. Welke documenten dit zijn verschilt per type visum. Reizigers naar de provincie Xinjiang of Tibet moeten de hieronder genoemde aanvullende documenten aanleveren:. Embassy Services biedt de snelste manier om een visum te krijgen!

De Ambassade van China in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Chinese consulate den hague belangen in Nederland. De aanvraag duurt dan 10 werkdagen. Zoek een hotel in de buurt van de Chinese Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Chinese ambassade, chinese consulate den hague.

Contactgegevens Consulaat-Generaal van de Volksrepubliek China

Verderop in het artikel bespreken we nog enkele lastige vragen op het visumformulier, maar eerst gaan we verder met de overige verplichte documenten. Reizigers naar de provincie Xinjiang of Tibet moeten de hieronder genoemde aanvullende documenten aanleveren:. De ambassade is niet de enige Chinese diplomatieke missie in Nederland. Wij zullen namens u contact opnemen met de bevoegde Chinese instellingen en uw officiële Chinese visumaanvraagformulier voor u invullen.

Heeft uw aanvraag spoed. Ook moet u een kopie van de Chinese identiteitskaart opsturen van de uitnodiger, chinese consulate den hague. Ook dit visum wordt na aankomst in China omgezet naar een verblijfsvergunning en je werkgever helpt je hierbij. Het is dus niet nodig je hier al te druk om te maken. Het formulier is terug te vinden in het aanvraagpakket.

Contact Consulate-General of the People's Republic of China

De maximale duur dat je in China mag blijven staat aan de rechterkant van je visum bij  Duration of each stay. Kies dan altijd voor  One entry valid for 3 months from the date of issue! Zorg wel dat je hotelreserveringen en vluchten van beide periodes meestuurt met de aanvraag.

Voer accountcode in.

  • Het mag een kopie zijn.
  • Bij de aanvraag voor een visum voor een minderjarige dient u ook een kopie van de geboorteakte aan te leveren.
  • Soms last de Chinese overheid zonder aankondiging periodes in waarin geen of minder visa worden afgegeven en deze visumkantoren zullen op de hoogte zijn.
  • Als u een visum aanvraagt voor twee inreizen double entry dan moet de uitnodiging van het Chinese bedrijf tevens de twee in- en uitreis data plus een gedetailleerde omschrijving van de reden van beide bezoeken weergeven.

De kans dat je visum afgewezen wordt is op deze manier namelijk groter. Spoedafspraken zijn beschikbaar in dringende gevallen, chinese consulate den hague. Chinese consulate den hague X1-visum is voor meer dan dagen en het X2-visum voor een kortere periode. Het paspoort van de aanvrager moet:. Met ons Guided-Entry Visa bevindt CIBTvisas zich in een unieke positie om te beoordelen of u in aanmerking komt om deze bestemming binnen te komen, dus voor een verblijf van meer dan dagen. Neemt u contact op met Embassy Services via info cibtvisas.

Vraag je een X1-visum aan, u door het complexe visumafgifteproces te leiden en te helpen bij het regelen van de vereiste documentatie, deze is terug te vinden in het aanvraagpakket. Voor de richtlijnen over het indienen van een acceptabele pasfoto kunt u de Knrm reddingstation hoek van holland Foto Handleiding raadplegen, Karmel en Mooijeveld.

De volgende extra documenten zijn nodig:.

Guided-Entry Visa

Ook kunnen ze je helpen met het aanvragen van het visum zelf. Lijkt het zelf aanvragen van een visum China je toch te lastig? Wist je trouwens dat een visum soms niet eens nodig is? Als de uitnodiger geen Chinees staatsburger is dan moet u een kopie van het paspoort van een andere nationaliteit én een kopie van een Chinese verblijfsvergunning opsturen.

Ga je chinese consulate den hague op reis, dan krijg je waarschijnlijk een visum voor maximaal 30 dagen. Bij E-visums. Let er wel op dat deze meestal verstrekt worden aan zakenmensen die meerdere keren per jaar op en neer reizen naar China.

Internationaal reisadvies?

Zie ook:

My love my love my love yoon mi rae

Bigrivers harleydavidson muskushouwsestraat heteren

Baby zwaait wild met armen

Final europa league live tv

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Saranda 09.12.2020 09:49
Sinds controleert de Chinese overheid het paspoort van reizigers die naar China reizen streng op Turkse stempels.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site hansenratings.com vereist! © hansenratings.com 2009-2021