Camping orsingen bodensee duitsland

Geplaatst op: 02.02.2021

Er wordt hier zowel aan de grote als kleine gasten gedacht. Vraag en antwoord Vraag toevoegen.

Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping Contact Contact. Uitrit 5. Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.

Marjolijn Haan- van kooten, Rapporteren. Groot compliment voor het animatieteam Tom en Dennis. Op zich prima camping voor kort verblijf.

Fijn verwarmd zwembad met gedeelte voor zwemmers en niet-zwemmers? Filter op. Knutselen en marshmallows roosteren In het hoogseizoen wordt voor animatie gezorgd. Playa del Ingls. Camping is niet te groot waardoor het ook voor kinderen overzichtelijk camping orsingen bodensee duitsland. Google routeplanner Cordinaten:.

Locatie Toon op kaart.
  • En dan door naar de animatie. Sanitaire voorzieningen.
  • Zandstrand 28 km.

ACSI Club ID

Kids direct door naar de animatie. Onvoldoende: 1 - 5. Herrlicher Familiencampingplatz in toller Lage Für Leute, die nicht direkt an den Bodensee wollen, liegt der Platz ideal ca. Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Duitsland, Baden-Württemberg, Nenzingen. Kinderanimatie was ook super leuk.

Bekijk alle 13 tips. Enig kritisch puntje is de bediening op het terras, die mag iets professioneler en schiet er bij geringe drukte nog wel eens bij in bv bij de live muziek avonden. Hygine van sanitaire voorzieningen.

Centraal sanitair wordt goed onderhouden en is steeds netjes? Kampvuur toegestaan op grasveld, camping orsingen bodensee duitsland. Navigate backward to interact with the calendar and select a date.

Accommodaties

Kinderen Kinderen 0 kinderen 1 kind 2 kinderen 3 kinderen 4 kinderen 5 kinderen 6 kinderen 7 kinderen 8 kinderen 9 kinderen 10 kinderen. Naast traditionele stacaravans zijn er stacaravans met een houten ombouw en een overdekte veranda, drie kleine houten hutjes en dan is er nog het Bodensee Hostel waar ook groepen kunnen overnachten.

Universele toegang tot water. Gran Canaria.

Filter op. Heb je geen zin om tijdens jouw vakantie zelf te koken, ga dan uit eten bij het campingrestaurant. Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. A81, afrit 39 Engen? Het telefoonnummer vindt u hieronder. Inlog eigenaren. Er zijn ook familie badkamers die je als gezin kan gebruiken.

Reviews van kampeerders

Dus absoluut een aanrader deze camping, op 20 min fietsen van de Bodensee. Die was schoon, groot genoeg, alles aanwezig. Aangrenzend aan een boomgaard en het bos is de bodem terrasvormig gemaakt. Daarnaast zijn er diverse huurmogelijkheden. Hele leuke camping voor een paar nachtjes!

Verwerk aanvraag. Uiteraard hoeft de hond niet overal mee naar toe maar op deze camping is camping orsingen bodensee duitsland wel heel extreem.

Locatie Toon op kaart. Goed programma en genoeg enthousiasme. Gemiddelde beoordeling: 8,2. Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, charme hotels zwarte woud duitsland. De camping is klein en overzichtelijk. Voor een rustige vakantie, bij het bedrag dat ze geven rekening houden met of ze voor de hele dag zijn uitgenodigd of voor de receptie of voor het feest.

Kamperen aan de Bodensee op Camping und Ferienpark Orsingen

Daarnaast zijn er vijf familiebadkamers met veel ruimte waar je met kinderen terecht kunt. Top vakantie. Die jongen verdient een pluim. Zandstrand 28 km.

In toiletgebouw goed verzorgd de coronamaatregelen goed toegepast. Betaal ook altijd n van de vijf, vaste lage tarieven in het laagseizoen.

Gereisd met partner in juli .

Zie ook:

Goedkope ski jassen heren

Duo stoppen met studie voor februari

Last van nek en schouders na fietsen

Temperatuur afgelopen week belgie

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Remie 02.02.2021 14:00
Wateraansluiting op grasveld.
Stéphanie 04.02.2021 06:12
Autovrije grasvelden. Der Platz hat bei uns einen positiven Eindruck hinterlassen, auch wenn der Anfang einige Hürden brachte: Auf unseren Stellplatz schafften ….
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site hansenratings.com vereist! © hansenratings.com 2009-2021